sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Putting a mind of misery in words

De ce ne regasim in multe din spusele, ideile altora,in faptele lor, in citate, in imagini, in franturi de suflet ce apartin altei persoane? Mai suntem atat de unici, originali, speciali pe cat ne vroiam? Universul o fi infinit, dar noi i-am facut limite. Fiecare gand de-al nostru a fost mai devreme sau mai tarziu in capul altei persoane. *sigh* Suntem mult prea multi ce respira acelasi aer...

Simone de Beauvoir - She Came To Stay
" No, she could find nothing beyond this abstract regret of having nothing to regret"
" If she spoke of it, it would become a disquieting and gripping reality, instead of a fleeting mood. Thenceforth,he would have to bear it in mind, even when she herself attached no importance to it."

Iar din M.D. House :
" This is not easy, but it is simple "
" Being miserable doesn't make you better than others. It just makes you miserable."

3 comentarii:

yogy-as-david spunea...

nu a reusit nimeni sa limiteze universul, ci doar sa isi imagineze limite pentru propriul univers. iar house e doar un serial(genial, printre altele, dar totusi un serial) scris de scenaristi cu ceva imaginatie, and although it looks cool, being miserable isn't fun.

Porc spunea...

"Fiecare gand de-al nostru a fost mai devreme sau mai tarziu in capul altei persoane".ma simt........violata!heh,atunci noi suntem chiar atat de apropiati?de fapt suntem in stare de lucruri mari dar nu baga nimeni de seama...
limite sunt,iluzii sau nu.dar sunt...necesare oare?
deci pe aici nu-i vorba de 'a epata'?
haha,chiar ma intreba cineva entuziast, razand de mine ca vorbesc prea putin, daca "am ceva de spus"...CUM SA MAI AM CEVA DE SPUS DATE FIIND SITUATIILE?:))

Karra spunea...

In legea naturii fiecare om in parte se ascunde dupa ceva, poate pentru ca asta il facem mai puternic sau ... si Omul va fi mereu limitat, de cand se naste pana moare.