duminică, 3 februarie 2008

Oare?

Ma simt altfel si totusi identic.Nici macar nu imi pot da seama ce s-a schimbat la mine.

Extremele, de care sunt mereu influentata, se observa din ce in ce mai bine. Cat stau in casa sunt extrem de irascibila si nervoasa si agitata inauntru, dar extrem de calma la exterior, plang de nervi, de la cea mai banala intamplare, fac din cal armasar and so on. Situatia se schimba la polul opus cand ma vad sort of free ( departe de cei patru pereti ai camerei ).

Cred ca am o mare divergenta cu timpul. Am mereu impresia ca nu ma place deloc, ca uneori nici nu ma suporta.In fact, sentimentul e reciproc. Haha.Deci si prin urmare,iar vreau ceva nou. M-am saturat sa am o groaza de planuri si proiecte si sa nu le pun in aplicare.Vreau sa se intample ceva de la sine. Yes, I know! I'm waaay too lazy!

Ma gandeam alaltaieri sa nu mai ies din casa. Of course ca am iesit fiindca n-am puterea necesara sa lupt pt nicio idee/fixatie. Imi mai propuneam sa reincep, naibii, sa exersez la chitara aia care zace de peste un an intr-un colt.Nu-i pacat sa irosesc asa, pe apa sambetei 4 ani frumosi de chitara? Erh, whatever.Nici p-asta n-o s-o fac. Cateodata ma enervez ca ma stiu asa bine..poate daca doar mi-as impune as reusi, dar eu pornesc de la gandul ca n-am sa duc la capat nimic.Well, that's sick.

~ Portishead mood/day.~ pentru ca niciodata n-am inteles ce stare imi da muzica asta. la fel cum se intampla si cu starea mea. Habar n-am.

PEACE & HUGS

Niciun comentariu: