luni, 28 ianuarie 2008

Omoara-mi zilele de luni

Luni. Iar. Din nou.

Am avut parte de o sambata tumultoasa, plina de schimbari majore de care sunt extrem de mandra, cel putin momentan.


Lets see.First, concertuuuul @-), minunea mea! Am apucat sa fac 2 poze cu Mihnea, una cu Vali si una cu Nick si am si vorbit cu Mihnea :x. Datorita lui Bebe (caruia ii multumesc din suflet >:D<) am si autograf de la Minnea.Mi s-a indeplinit cel mai mare vis! Concertul a fost genial. Melodii noi, sau mai vechi pur si simplu fantastice. A ajuns in fiecare bucatica din mine. M-a umplut de admiratie pt ei. Oamenii astia chiar merita!Hope to see them again soon enough.


Secondly, am invatat sa spun NU. Un "nu" bine gandit si care aduce in spatele lui argumente si motive serioase.Inca un lucru, care cam are legatura cu "nu"-ul, este faptul ca mi-am promis mie ca n-am sa ma mai las calcata in picioare de majoritatea oamenilor din jurul meu just bicaz I love them too much.In fact, mi s-a cam schimbat si parerea cum ca ii iubesc pe toti.A, and by the way, e chiar asa greu de crezut ca iubesc pe toata lumea din jurul meu?! Sau din cauza asta par fake? Oricum, sper sa nu se schimbe, ci doar sa ramana undeva, inauntrul meu si sa nu-mi mai vomit gandurile la orice " strain":).

Se pare ca I am stronger si se pare ca am pornit pe drumul asta de acum o luna si de abia ieri, discutand cu Treispe ,mi-am dat seama. Am I strong enough to face what will come? Maybe.We'll see. Fac lucruri de care nu credeam ca sunt in stare, gandesc, oarecum, mai pozitiv si sunt pe calea cea buna.

Si mai sper ceva. Sper sa nu cad. Iar. Din nou. Cum mereu fac.

Oricum, 2 saptamani se anunta o perioada favorabila: fun & all that stuff.

PEACE & HUGS

2 comentarii:

hybrid4u spunea...

disi mea are blog :>

Disi spunea...

awww ^.^ " disi mea" ce bine suna :">
>>>:D<<<